Фото

Завршено фотографско такмичење Трагом душе 2016

Данас је званично затворено фотографско такмичење Трагом душе 2016 које је по други пут организовано у Републици Српској ове године. У периоду од 1. јула до 31. августа, преко 80 учесника је послало 2047 фотографија заштићених природних и културних добара која се налазе на територији Републике Српске. Овим су се фотографије насљеђа Републике Српске придружиле… опширније »

Трагом душе 2016: Соколац

Викимедијина заједница Републике Српске у периоду од 30. до 31. јула одржала је дводневне активности у Сокоцу у оквиру пројекта Трагом душе 2016. Као што је раније наглашено циљ такмичења јесте визуализација природних љепота, као и доказ о културним добрима којa су нам остављена у насљеђе. Поред фотографија за које кажу да говоре више од хиљаду… опширније »

Званично отворено велико фото-такмичење „Трагом душе 2016“!

У Републици Српској је 1. јула званично отворено велико фото-такмичење које носи назив „Трагом душе 2016.” и представља једно од највећих фотографских такмичења икада организованих у Републици Српској. Љубитељи фотографије ће у периоду од 1. јула до 31. августа моћи да пошаљу своје фотографије природних или непокретних културних добара Републике Српске и надмећу се за… опширније »

Почиње велико фото-такмичење Трагом душе 2016!

  Природна и културна добра представљају важан дио сваког друштва и дио су колективне свијести сваког народа. У Републици Српској постоји више стотина споменика о којима се врло мало зна. Сачувајмо насљеђе од заборава! У Републици Српској ће овог љета по други пут бити организовано велико фото-такмичење под називом „Трагом душе“, тематски одређено и усмјерено… опширније »

Најупечатљивије фотографије са фото-такмичења Европска наука

„Европска култура не може да се замисли без европске науке“, слоган је фото-такмичења “Европска наука”. Такмичење је одржано на Википедији новембра 2015. године. Захваљујући овом такмичењу, свако може да погледа најбоље и најсвјетлије моменте европског научног колажа 2015. године.

Sidebar
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.