Проглашени побједници такмичења „Све о женама“

Викимедијина заједница Републике Српске у периоду од 15. до 25. марта организовала је такмичење „Све о женама“, као дио међународне кампање посвећене Дану жена.

Међународни дан жена био је прилика да се да се подсјетимо на равноправност жена и њихову улогу у друштву, па су такмичари имали слободу у писању – биографије, здравље жена, улоге жене у друштву и историји…

За десет дана, десет учесника је написало 66 нових и допунило девет постојећих чланака. Са 26 написаних чланака, корисник Intermedichbo је заузео прво мјесто. На другом мјесту, са 19 написаних и измијењених чланака, такмичење је завршио корисник MareBG. Трећепласирани учесник је Vanjac0101 са додатих седам чланака. За најбоље такмичаре обезбијеђене су и вриједне награде – таблет, паметни телефон и екстерни пуњач.

Организатори такмичења задовољни су одзивом, као и бројем и квалитетом написаних чланака. Захваљујемо се свим такмичарима и учесницима у првом овогодишњем такмичењу које организије Викимедијина заједница Републике Српске.

Коментари

Нема коментара!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Sidebar
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.