Услови коришћења и политика приватности

Добро дошли на блог Викимедијине заједнице Републике Српске! Блог вам омогућава коришћење садржаја сајта под наведеним условима коришћења и политике приватности. Ови услови коришћења примјењују се на свим страницама сајта. Сматра се да свако лице које приступи овом веб сајту или било ком његовом дијелу јесте у сваком тренутку у потпуности упознато са Условима коришћења, као и свим евентуалним ризицима, да исте разумије и прихвата у цјелости, те да садржај и услуге овог веб сајта користи искључиво за личну употребу и на сопствену одговорност.

Ауторска права

Викимедијина заједница Републике Српске једини је власник ауторских права свих сопствених садржаја. Блог у појединим својим дијеловима користи материјал преузет од трећег лица са јасно назначеним ауторским правом и лиценцом.

Сав лични материјал доступан је под условима Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International лиценце. Сав преузети материјал доступан је под сопственом назначеном лиценцом.

Линкови ка другим веб страницама и коментари посетиоца

Блог Викимедијине заједнице Републике Српске састоји се од ауторских садржаја, садржаја партнера и оглашивача, бесплатних садржаја, садржаја креираних од стране посетилаца и линкова ка другим веб страницама. Све садржаје блог сајта користите искључиво на властиту одговорност. Блог Викимедијине заједнице Републике Српске не може се ни у ком случају сматрати одговорном за било какву штету насталу коришћењем. Исто тако, он не сноси никакву одговорност за садржину веб страница изван свог веб сајта, нити може сносити било какву одговорност за штету насталу оглашавањем на свом веб сајту.

Интерактивни садржај – коментари посјетилаца представљају искључиво лични став посјетилаца. У том смислу, сајт не сноси никакву одговорност за садржај коментара, као ни за ставове изречене у њима. Сајт задржава право да не објави коментаре који су увриједљиви, вулгарни, претећи, расистички или шовинистички, коментаре којима се повређује приватност неког лица, и уопште садржаје који су штетни на било који други начин, као и садржаје који су у супротности са законом.

Заштита приватности

Строго се поштује приватност корисника и посјетилаца сајта. Подаци из процеса регистрације и остали подаци о кориснику неће се давати трећој страни, осим у случајевима када закон тако налаже.

Измјене и допуне услова коришћења и политике приватности

Задржава се право на допуну и измјену услова коришћења и политике приватности без претходне најаве. Власник сајта неће бити одговоран за могуће посљедице произашле из таквих промјена.

Sidebar
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.