Трећа конференција Викимедијине заједнице Републике Српске — Wikimedia Start Republic of Srpska 2019

Трећа конференција Викимедијине заједнице Републике Српске — Wikimedia Start Republic of Srpska 2019 ове године на Јахорини од 19. до 21. априла.

У организацији Викимедијине заједнице Републике Српске, у периоду од 19. до 21. априла, на Јахорини, биће одржана трећа конференција Wikimedia Start Republic of Srpska 2019.

Циљ конференције, поред промоције Викимедијиних пројеката у локалној заједници, јесте и развој и унапређење сарадње између википедијанске и викимедијанске заједнице из Републике Српске, ради дефинисања, планирања и споровођења заједничких циљева кроз рад на Викимедијиним пројектима.

Учешће у конференцији

Сви који су заинтересовани за учешће у конференцији, више информација могу пронаћи на овом линку:

Поред стипендија за учеснике, Викимедијина заједница Републике Српске је обезбиједила одређени број стипендија за заинтересоване предаваче из области образовања, информатичких технологија и културе, са циљем креирања програма конференције који би задовољио конкретне потребе корисника Викимедијиних пројеката.

Сви заинтересовани предавачи више информација о учешћу у програмском дијелу конференције могу пронаћи на сљедећем линку:

Рок за регистрацију учесника и предавача је 31. март 2019. године.

Коментари

Нема коментара!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Sidebar
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.