Захвалница декану Филозофског факултета у Палама

Декану Филозофског факултета Универзитета у Источном Сарајеву, проф. др Владану Бартули, уручена је захвалница Викимедијине заједнице Републике Српске за изузетан допринос у афирмацији Википедије у академској заједници.

Ова захвалница представља признање за његов труд и преданост у промовисању слободног приступа знању и информацијама путем Википедије.

 

Веома сам поносан на ово признање које долази од Викимедијине заједнице Републике Српске. Вјерујем да је слободан приступ знању кључан за напредак друштва и драго ми је што смо успјели укључити нашу академску заједницу у овај важан процес,” изјавио је Бартула.

 

Викимедијина заједница Републике Српске изразила је захвалност декану на његовом ентузијазму и континуираном раду на популаризацији Википедије међу студентима и професорима, истичући да је његов допринос непроцјењив за ширење слободног знања.

Ово признање представља додатну мотивацију за даљи рад на интеграцији дигиталних ресурса у образовни систем и унапређењу квалитета образовања на Универзитету у Источном Сарајеву.

Коментари

Нема коментара!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Sidebar
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.